Nieuws

13 en 20 oktober 2018: herfstvakantie bij 4Noppes

Vanwege de herfstvakantie houden wij 2 weken vakantiesluiting. Op zaterdag 13 en 20 oktober 2018 is de winkel gesloten. Je kunt die weken op zaterdag geen spullen uitzoeken of komen brengen. Inbreng van artikelen is alleen mogelijk op afspraak. Vanaf zaterdag 27 oktober 2018 is 4Noppes weer iedere zaterdag tussen 10.00 en 13.00 uur geopend.

Het afgelopen jaar heeft het actieve team van 4Noppes voor en achter de schermen weer intensief gewerkt en veel bereikt. Elke zaterdag stonden wij voor je klaar, om veel mooie spullen te ‘redden’ en zelfs soms te repareren, zodat ze weer konden worden uitgezocht en voor niks meegenomen. Juist ook buiten de openingstijden is er veel werk verzet om dit mogelijk te maken. Een paar weken vakantie is dan ook gewenst en verdiend.

4Noppes wordt goed bezocht, met een stijgend aantal, ook nieuwe, bezoekers per zaterdag. Op de drukst bezochte zaterdag van het afgelopen jaar zijn er zelfs 686 mensen in zes uur tijd geteld in de winkel! Dit is te danken aan de succesvolle Stenfert Zomermarkt.

Veel leuke, mooie, vaak ook verrassende en nuttige spullen werden binnengebracht en vonden snel een nieuwe eigenaar via 4Noppes. De inbrenger en nieuwe eigenaar komen hierbij ook vaak met elkaar in contact, met blije reacties over en weer en bijzondere ontmoetingen als resultaat. Soms zelfs leidend tot verder contact of samenwerking.

Want dat is 4Noppes: een winkel zonder kassa. Daarnaast staat er ook een kopje koffie of thee klaar en is er de ruimte voor een praatje. Na de vakantieweken is iedereen vanaf 27 oktober dan ook weer van harte welkom!

In de vakantieperiode blijft 4Noppes wel digitaal bereikbaar via email info@4noppes.nl en haar Facebookpagina.

We wensen je een hele fijne herfstvakantie toe!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>