Activiteiten

Workshop Pimp Your Stuff

Ter afronding van de Pimp Your Stuff creatieve middagen hebben wij 7 december de laatste creamiddag gehouden met het thema Kerst.  De workshop werd geleid door Mirjan Passmann-Hartjes en Anouk Ferf Jentink. Waarvoor onze grote dank! Ook bedanken wij het Inloophuis Dieren voor de soepele samenwerking! Hieronder vind je een impressie van de middag :


Pimp Your Stuff

Laten we er iets leuks van maken!”

Pimp-your-stuff creatieve middag.

Locatie: Inloophuis Dieren, Vrijetijdsvleugel via zij-ingang
Van der Duyn van Maasdamstraat 63
We herkennen het allemaal wel. Spullen ooit gekocht of gekregen die vervolgens achter in de kast, kelder of schuur belanden en waar niet meer naar gekeken en zelfs vergeten wordt. Je gebruikt het niet meer of je bent er op uitgekeken, maar je wil of kan het toch niet wegdoen.

Goed nieuws!… Door deze creatieve middag hoef je het ook niet weg te doen, maar kan en wil je het misschien weer gaan gebruiken! Je gaat het naar eigen smaak verfraaien. Of je geeft het een andere functie. Gewoon voor jezelf of om het cadeau te geven. Hierdoor geef je spullen een tweede kans en help je mee aan het verminderen van de afvalberg.

Hergebruiken dus!…. Maar hoe pak je dat aan?

4Noppes organiseert maandelijks creatieve middagen om je daarbij te helpen. Het enige wat je nodig hebt, is het leuk vinden om samen gezellig bezig te zijn en 1 of meerdere artikel(en) waar je aan wil gaan werken. Heb je niets thuis liggen? Geen probleem, dan zoek je iets uit in de 4Noppes Weggeefwinkel.

Iedereen vanaf 16 jaar is welkom. Lijkt het jou leuk om mee te doen? Vind je het gezellig om samen creatief bezig te zijn? Meld je dan snel aan, want we hebben maar een beperkt aantal plaatsen!

Voor aanmeldingen of meer informatie neem contact op met via onze contactpagina of

de Facebookpagina 4Noppes Dieren.

Met dank aan De Dullertsstichting die dit mogelijk heeft gemaakt.