Nieuws

Boekenliefhebbers gezocht!

Bij 4Noppes worden met enige regelmaat tweedehands boeken gebracht. Natuurlijk zijn we ook daar blij mee, maar er begint een overschot te ontstaan wat we niet meer goed kwijt kunnen in de winkel. Daarom hebben we wat bedacht om ook deze boeken een nieuwe bestemming te geven. Dus, boekenfans, opgelet!

We gaan de boeken per doos weggeven. Je krijgt een doos met willekeurige boeken, van alles wat. Romans, thrillers, maar ook informatieve boeken. Of, als je een voorkeur hebt, vullen wij een doos voor je met een bepaald genre of thema.

Deze doos neem je mee en thuis zoek je eruit wat jij interessant vindt. De boeken die overblijven, geef je zelf weer door aan mensen om je heen die er interesse in hebben of ze op wat voor manier dan ook kunnen gebruiken. In het uiterste geval mogen de overgebleven boeken terug naar ons, maar gezien de hoeveelheid de we al hebben, is het fijn als jij een andere bestemming kan vinden.

Interesse? Stuur een mailtje naar communicatie@4noppes.nl en geef je eventuele wensen door. Dan laten wij je zo snel mogelijk weten waar en wanneer je de doos met boeken kan komen halen!

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>