Nieuws

Duurzaamheid Benefietfestival zaterdag 28 mei 11.00 – 23.00 uur

4Noppes organiseert op 28 mei een benefietfestival tegenover het grasveld van de weggeefwinkel aan de Van der Duyn van Maasdamstraat 47 in Dieren van 11 tot 23 uur. De opbrengst van dit evenement komt ten goede van de (lage) vaste lasten van de weggeefwinkel die heel lastig te financieren blijken. Het evenement wordt bekostigd met Ikbuurtmee-cheques van gemeente Rheden die door vele inwoners aan 4Noppes zijn gedoneerd.

Het is tegelijkertijd een mogelijkheid om talent uit de wijk Stenfert te tonen. Er zullen lokale (nieuwe) artiesten – met name uit de wijk Stenfert – optreden, hapjes en drankjes van diverse nationaliteiten geproefd kunnen worden, gepimpte spullen en andere curiosa uit de weggeefwinkel verkocht, een rad van Fortuin is aanwezig. Ook zal een modeshow gehouden worden waarin de mooiste kleding aan de man/vrouw gebracht wordt. De hele dag wordt gepresenteerd door Robert Gijsberts, dj. Het is tevens een buurtfeestje om het 6 jarige bestaan van de Stichting en weggeefwinkel te vieren. Iedereen is welkom.

Duurzame initiatieven zijn welkom om ook met een kraam op de (kleine) duurzaamheidsmarkt van dit evenement vertegenwoordigd te zijn en kunnen contact opnemen met 4Noppes via onze contactpagina. Verdere aanbod/hulp, suggesties of tips zijn ook welkom!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>