Inbreng van goederen

*Voor het inbrengen van goederen altijd even contact met ons opnemen. Dit kan via de chat op onze Facebook pagina of telefonisch.*

Alle kleinere, bruikbare spullen zijn welkom, ter bevordering van hergebruik. Denk hierbij aan kleding, huisraad zoals pannen en servies, kinderspeelgoed, decoratie-artikelen, kleine meubels enzovoort. Het is daarbij wel fijn als ze schoon en onbeschadigd zijn. Grotere spullen, zoals meubels en witgoed, kun je niet direct bij ons inleveren, simpelweg omdat de ruimte daarvoor te klein is. Wel kun je een berichtje doen op het prikbord in de winkel.

Het is de bedoeling dat je de spullen achterom, via de schuttingdeur, bij onze vrijwilligers afgeeft. Deze sorteren de spullen en zetten het zo snel mogelijk in de winkel, zodat anderen het weer mee kunnen nemen.

vrijwilligerswerk gemeente rheden

Eventuele apparaten worden altijd gecontroleerd door onze technische dienst, voordat ze doorgegeven worden. Heb je kapotte artikelen, dan kun je terecht bij het Repair Café, één keer per maand in de Oase, om deze te laten maken.

Wat we wel en niet innemen

WEL

NIET

Schone spullen Grote meubelen
Complete spullen Illegaal gekopieerde cd’s en of dvd’s
Goedwerkende spullen Aangebroken producten
Tv plat met afstandsbediening Oude monitoren, televisies (oude model)
Platte monitoren Gevaarlijke producten
Als het goed bruikbaar is voor jezelf dan ook voor een ander. Spullen die kapot, niet werkend, incompleet of vies zijn.

Neem bij twijfel of grote hoeveelheden spullen altijd even contact met ons op!

 

Ook nemen wij oude metalen in.

Computers en onderdelen
Audio apparatuur
Magnetrons
Alle soorten kabels behalve glasvezelkabel
Aluminium
Koper
Messing
Printplaten
Platte monitoren en of tv’s
Elektrisch gereedschap
Gereedschap
Pannen
Boxen zonder kist, alleen de speakers dus
Cd en dvd spelers
Fietsen
Versterkers
Spel computers
Telefoons
Camera’s
Routers en modems

Wat niet :

Producten die voor 75% of meer uit plastic bestaan bijv. printers, koffiezetapparaten, kerstbomen (de niet echte variant).

Heeft u vragen bel dan met Peter, 0627438226
Heeft u meer dan 2 apparaten dan stellen wij het zeer op prijs als u het dan naar de Geitenbergweg nr 18 brengt. Rechts naast het huis staat een bak waar het ingeleverd kan worden.
Alles wat u brengt wordt, indien mogelijk, gemaakt en wordt dan in de winkel van 4noppes weer weggegeven. Het overige wordt uit elkaar gehaald en wordt gescheiden ingeleverd bij een oud ijzer boer en het verdiende geld komt volledig ten gunste van 4Noppes.

Disclaimer

Om het voortbestaan van 4Noppes te kunnen waarborgen houden wij ons het recht voor om zo nu en dan een deel van de gedoneerde spullen te verkopen, waarbij de opbrengst volledig voor het voortbestaan van 4Noppes wordt ingezet. Daarnaast kan het voorkomen dat wij met de ingebrachte spullen goede doelen of projecten ondersteunen, mocht er een overschot van zijn binnen 4Noppes.