Inbreng goederen

Alle kleinere, bruikbare spullen zijn welkom, ter bevordering van hergebruik. Denk hierbij aan kleding, huisraad zoals pannen en servies, kinderspeelgoed, decoratie-artikelen, kleine meubels enzovoort. Het is daarbij wel fijn als ze schoon en onbeschadigd zijn. Grotere spullen, zoals meubels en witgoed, kun je niet direct bij ons inleveren, simpelweg omdat de ruimte daarvoor te klein is. Wel kun je een berichtje doen op het prikbord in de winkel.

Het is de bedoeling dat je de spullen achterom, via de schuttingdeur, bij onze vrijwilligers afgeeft. Deze sorteren de spullen en zetten het zo snel mogelijk in de winkel, zodat anderen het weer mee kunnen nemen.

Eventuele apparaten worden altijd gecontroleerd door onze technische dienst, voordat ze doorgegeven worden. Heb je kapotte artikelen, dan kun je terecht bij het Repair Café, één keer per maand in de Oase, om deze te laten maken.

Inbreng - wat wel en wat niet

Disclaimer

Om het voortbestaan van 4NOPPES te kunnen waarborgen houden wij ons het recht voor om zo nu en dan een deel van de gedoneerde spullen te verkopen, waarbij de opbrengst volledig voor het voortbestaan van 4NOPPES wordt ingezet. Daarnaast kan het voorkomen dat wij met de ingebrachte spullen goede doelen of projecten ondersteunen, mocht er een overschot van zijn binnen 4NOPPES.