Nieuws

Laten we er iets leuks van maken! Pimp-your-stuff creatieve middagen

Stichting 4NOPPES Weggeefwinkel Dieren e.o.
organiseert i.s.m. Het Inloophuis Dieren

“Laten we er iets leuks van maken!”
Pimp-your-stuff creatieve middag.

We herkennen het allemaal wel. Spullen ooit gekocht of gekregen die vervolgens achter in de kast, kelder of schuur belanden en waar niet meer naar gekeken en zelfs vergeten wordt. Je gebruikt het niet meer of je bent er op uitgekeken, maar je wil of kan het toch niet wegdoen.

Goed nieuws!… Door deze creatieve middag hoef je het ook niet weg te doen, maar kan en wil je het misschien weer gaan gebruiken! Je gaat het naar eigen smaak verfraaien. Of je geeft het een andere functie. Gewoon voor jezelf of om het cadeau te geven. Hierdoor geef je spullen een tweede kans en help je mee aan het verminderen van de afvalberg.

Hergebruiken dus!…. Maar hoe pak je dat aan?

4NOPPES organiseert maandelijks creatieve middagen om je daarbij te helpen. Het enige wat je nodig hebt, is het leuk vinden om samen gezellig bezig te zijn en 1 of meerdere artikel(en) waar je aan wil gaan werken. Heb je niets thuis liggen? Geen probleem, dan zoek je iets uit in de 4NOPPES Weggeefwinkel.

Iedereen  vanaf 16 jaar is welkom. Lijkt het jou leuk om mee te doen? Vind je het gezellig om samen creatief bezig te zijn? Meld je dan snel aan, want we hebben maar een beperkt aantal plaatsen!

Locatie: Het Inloophuis Dieren in het Duynhuis.

Woensdag 4 mei 2022 van 12.00 – 15.00 uur gaan we van start.

Vervolgens 11 juni,  6 juli, 3 augustus,  7 september, 6 oktober en 2 november.

Voor aanmeldingen of meer informatie neem contact op met:

Stichting 4NOPPES Weggeefwinkel Dieren e.o.

Van der Duyn van Maasdamstraat 47

6951DS Dieren  Tel.: 06 448 815 57

Facebook: 4Noppes Dieren, e-mail: info@4noppes.nl

 

Met dank aan De Dullertsstichting die dit mogelijk heeft gemaakt.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>