Nieuws

Pers bericht: Tijdelijk geen inname spullen

4Noppes weggeefwinkel Dieren heeft de overgebleven spullen van de Weggeefmarkt, die onlangs werd georganiseerd door de Vineyard in Dieren-zuid, mogen hebben om een nieuwe bestemming te geven via de weggeefwinkel. Daardoor heeft de winkel ruimtegebrek, ondanks dat er al veel opnieuw is benut.
Vandaar dat het Dagelijks bestuur heeft besloten om even geen (grote) innames van nieuwe spullen aan te nemen op regenachtige dagen. Dan is het voor de vrijwillige medewerkers niet mogelijk om de spullen buiten uit te stallen en aan te bieden, waardoor er geen ruimte voor is.

De weggeefwinkel is gevestigd aan de Van der Duyn van Maasdamstraat 47 in Dieren en open van dinsdag t/m donderdag van 11 tot 15 uur voor het komen uitzoeken van leuke en goede artikelen. De innamecapaciteit hangt de komende tijd dus af van het weer: bij regen geen innames dus. Bij twijfel kan het telefoonnummer van de stichting gebeld worden, zie onze contactpagina.
4Noppes is voor iedereen, gevuld door iedereen!

Graag vragen wij u aandacht te schenken aan bovenstaand persbericht in de komende Regiobode en online.

Met vriendelijke groeten,

Trix Kruger, voorzitter 4Noppes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>