Nieuws

Pers bericht: Vakantiesluiting zomer 2021

Vakantiesluiting bij Weggeefwinkel 4Noppes
Weggeefwinkel 4Noppes is deze zomer drie weken gesloten vanwege de vakantie en o.a. de organisatie van het Benefiet Duurzaamheidfestival voor 4Noppes waar talent uit de wijk Stenfert aan het publiek getoond zal worden op 28 augustus. Van zaterdag 1 tot en met 30 augustus is de winkel gesloten. In die weken kunnen geen spullen worden uitgezocht of gebracht. Met ingang van 31 augustus is 4Noppes weer gewoon geopend op dinsdag t/m donderdag van 11 tot 15 uur aan de Van der Duyn van Maasdamstraat 47 in Dieren.
4Noppes wordt – ondanks de coronacrisis – nòg steeds goed, zelfs nog méér bezocht, met gemiddeld zo’n 60 (veelal nieuwe!) bezoekers per week. Veel innames van artikelen waren de afgelopen tijd nu ook afkomstig van zolders en schuurtjes die men opgeruimd heeft. Veel leuke, mooie en nuttige spullen werden binnengebracht en vonden ook nu snel een nieuwe eigenaar. Ondanks het vanwege de coronamaatregelen beperkt toegestane aantal mensen in en om de winkel kwamen inbrenger en nieuwe eigenaar hierbij vaak met elkaar in contact, met blije reacties over en weer en bijzondere ontmoetingen als resultaat. Vaak ondernemen mensen met elkaar samen nog meer nadien!
Want dat is 4Noppes: een ontmoetingsplek/winkel, die een circulaire en inclusieve lokale economie al meer dan 5 jaar vormgeeft, zonder kassa en voor iederéén, van harte welkom!
In de vakantieperiode is 4Noppes – beperkt – bereikbaar via onze contactpagina en Facebook: 4NoppesDieren.
De vrijwillige medewerkers van 4Noppes wensen iedereen een hele fijne zomer toe!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>