Geen categorie

Persbericht zomersluiting Weggeefwinkel 4Noppes

Logo.pngPERSBERICHT

Dieren, 7 augustus 2020

Laatste drie weken augustus vakantiesluiting bij Weggeefwinkel 4Noppes

Weggeefwinkel 4Noppes is deze zomer drie weken gesloten vanwege de vakantie. Van zaterdag 8 tot en met 31 augustus is de winkel gesloten. In die weken kunnen geen spullen worden uitgezocht of gebracht. Inbreng/ophalen van artikelen is sowieso nu alleen mogelijk op afspraak via telefoon 06 44881557. Met ingang van september is 4Noppes weer op afspraak geopend op de Van der Duyn van Maasdamstraat 47 in Dieren.

Vanwege de coronacrisis heeft 4Noppes gewerkt met afspraken met (veel nieuwe!) klanten en daardoor bijna dagelijks de mogelijkheid geboden de weggeefwinkel te bezoeken! Deze werkwijze, die nodig is om de onderlinge afstand tussen mensen te waarborgen, was voor de organisatieleiding zeer intensief, maar beviel ook goed. Na de vakantie staan ze weer voor u klaar, om veel mooie spullen te ‘redden’ en soms te pimpen, zodat u ze weer kan uitzoeken en meenemen. Ook buiten de openingstijden is er veel werk verzet door de medewerkers om dit te blijven mogelijk maken. Een paar weken vakantie is dan ook zeer welkom voor alle 31 medewerkers, die dit werk overigens vaak naast vele andere activiteiten ondernemen.

4Noppes wordt nòg steeds even goed bezocht, met gemiddeld zo’n 50-60 bezoekers per week. Veel innames van artikelen waren afkomstig van nu ook zolders en schuurtjes die men opgeruimd heeft. Veel leuke, mooie en nuttige spullen werden binnengebracht en vonden ook nu snel een nieuwe eigenaar. Ondanks het beperkte aantal mensen in en om de winkel kwamen inbrenger en nieuwe eigenaar hierbij vaak met elkaar in contact, met blije reacties over en weer en bijzondere ontmoetingen als resultaat. Vaak ondernamen mensen samen nog meer nadien!

Want dat is 4Noppes: een ontmoetingsplek/winkel, die een circulaire en inclusieve lokale economie al meer dan 4 jaar vormgeeft, zonder kassa en voor iedereen. Na de vakantieweken is iedereen vanaf 1 september dan ook weer – op afspraak –  van harte welkom!

In de vakantieperiode is 4Noppes – beperkt – bereikbaar via de website www.4noppes.nl , e-mail info@4noppes.nl en Facebook 4NoppesDieren. En natuurlijk mobiel via 4Noppes: 06 44 88 1557.

De vrijwilligers van 4Noppes wensen iedereen een hele fijne zomer toe!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>