Nieuws

Let op: geen inname van spullen tijdens Stenfert zomermarkt!

Ook wij nemen deel aan de Stenfertmarkt op 15 september 2018 tussen 10 en 16 uur. De winkel is dan de hele dag open, maar er kunnen er géén spullen gebracht worden!

De Stenfertmarkt is een jaarlijks terugkerend evenement. De markt vindt plaats op en rond de Van der Duyn van Maasdamstraat, waar ook wij zitten. Op 15 september is de winkel langer geopend, maar spullen brengen is dan niet mogelijk. Alle onze medewerkers zijn in de winkel en bij de kraam nodig, daarbij is de weg afgesloten en de toegang beperkt. De achterdeur, waar je normaal gesproken de spullen naar binnen brengt, is die dag dan ook gesloten. Ook voor koffie, thee en het toilet verwijzen wij naar de voorzieningen van de Stenfertmarkt.

In de kraam voor de winkel wordt een sponsorgedeelte ingericht met artikelen die voor een financiële bijdrage meegenomen mogen worden om ons werk te steunen.

Wij hopen op je begrip wat betreft het geen spullen kunnen brengen die dag, en hopen je natuurlijk welkom te mogen heten op die zaterdag! Of op welke zaterdag dan ook, want we zijn wekelijks open tussen 10 en 13 uur. Tot snel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>