Nieuws

Vakantie bij 4Noppes

Ook deze zomer hebben wij een paar weken vakantie. Op zaterdag 21 juli, 28 juli en 4 augustus 2018 is de winkel gesloten. Je kunt die weken op zaterdag geen spullen uitzoeken of komen brengen. Inbreng van artikelen is alleen mogelijk op afspraak via telefoon 06 44881557 of het digitale prikbord. Vanaf zaterdag 11 augustus 2018 zijn we weer iedere zaterdag tussen 10.00 en 13.00 uur geopend.

Het afgelopen jaar heeft het team van vrijwilligers van 4Noppes voor en achter de schermen weer hard gewerkt. Elke zaterdag stonden wij voor je klaar, om veel mooie spullen te ‘redden’ en zelfs soms te repareren, zodat jij ze weer kon uitzoeken en meenemen. Ook buiten de openingstijden is er veel werk verzet om dit mogelijk te maken. Een paar weken vakantie is dan ook welkom.

4Noppes is het afgelopen jaar goed bezocht, met gemiddeld zo’n 55 bezoekers per zaterdag. Op de drukst bezochte zaterdag van het afgelopen jaar zijn er zelfs 77 mensen langs gekomen in drie uur tijd. Veel leuke, mooie en nuttige spullen werden binnengebracht en vonden snel een nieuwe eigenaar. De inbrenger en nieuwe eigenaar kwamen hierbij vaak met elkaar in contact, met blije reacties over en weer en bijzondere ontmoetingen als resultaat.

Na de vakantieweken is iedereen vanaf 11 augustus dan ook weer van harte welkom! Want 4Noppes is die dag weer: voor iedereen, gevuld door iedereen.

In de vakantieperiode blijven we wel digitaal bereikbaar via deze website en onze Facebookpagina.

De vrijwilligers van 4Noppes wensen je een hele fijne zomer toe!

One Comment

  1. Mooie overzichtelijke en heldere frisse en vrolijke site! Had de site nog niet eerder gezien, nu via de facebook post dus wel. Chapeau! Groet Marian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>